pondělí 4. ledna 2010

This is it! aneb o Zmrtvýchvstání

Vážení přátelé Caffé Minor.

Dnes u nás došlo ke změně provozovatele. Což řada z vás tušila, někteří věděli a očekávali, mnozí se v očekávání obávali, málokteří byli lhostejní. Caffé Minor si po roce a něco svého provozu vydobylo sice minoritní, ale zato pevné místo na slunci mezi brněnskými kavárnami. Její rodiče, Michaela Absolonová a Vojtěch Sláma, jí vdechli jedinečného ducha, kterého nelze nalézt jinde.

Dnes došlo k velmi přátelskému převzetí. To především znamená, že nic nebrání v zachování toho, co pro každého z vás Caffé Minor představuje. Následujících několik dní bude sice poněkud oblačno, než vše najede do správných kolejí. Přece jen, jedná se o citlivý organismus, se kterým se musí jednat v rukavičkách. Ale původní rodiče si naštěstí nenechají nic pro sebe a podělí se o své zkušenosti. A hlavně o drobné radosti, které pro svou ratolest připravovali a zamýšleli. Takže je na čem stavět a je k čemu se dál upínat.

Dnes tedy přesně došlo k tomu, že vlastně k ničemu. Caffé Minor je, bylo a bude tím, čím bylo, bude a je. Útulnou kavárničkou s osobním přístupem. Kde se každému dostane na míru toho nejlepšího, čeho si zaslouží. Zákoutím pro náhodné setkání. Vydavatele literárního čtvrtletníku a jeho obdivovatelky (toho čtvrtletníku). Co si tam zrovna zaskočila napsat u kávy dopis kamarádce. Mimochodem, už jste si tam byli umýt ruce? Já jo, i to je originální zážitek!

Na setká(vá)ní s vámi se těší Vladimír, adoptivní tatínek, ale také Míša a Vojta.

2 komentáře:

  1. Báječné, už se moc těším až si tam zajdu na kafe konečně jako host..Děkuji a pusu posílá Michaela Absolonová

    OdpovědětVymazat
  2. Změna je život. Snad přinese jen ovoce. Zdravím Míšu a Vojtu a děkuju, za to, že Minor je tím čím je.

    OdpovědětVymazat

Středa

Středa
ro-zmazaná skupina Steiner, na své pravidelné středeční peńi