sobota 12. února 2011

Caffé MINOR - reklamní blog (nebo blok)

A nyní reklamní znělka.



V Caffé MINOR se soustředíme na kávu zcela do detailu. Věnujeme se jak obsahu, tak formě, jak přípravě, tak chuti, jak skladování, tak konzumaci.

Naši odhodlaní baristé kávu připravují pro pro vás, naše hosty. Ale aby byl Váš zážitek co nejsilnější, trénují se a zdokonalují se v její přípravě. Se svými nejdůležitějšími dojmy a zkušenostmi se svěřují na facebooku.

Námi připravovaná káva, je-li užívána dle doporučení, vám dodá lahodně svěží vzhled po celý den. Nemusíte se už pak obávat, že byste zmeškali schůzku či zapomněli na rodinný oběd.

Konec reklamní znělky.

3 komentáře:

  1. Kéž by to tak s vašimi baristy opravdu bylo, moje zkušenost z minulé středy je naprosto odlišná. Na dotaz jaké kávy nabízíte jsem si směla prohlédnout přes bar pytlíky, žádná rada, žádné doporučení a ve výsledku velmi špatně připravené cappuccino z Los Lajones honey od Doubleshotu, která by zasloužila mnohem ale mnohem lepší zacházení. Minor znám asi 2 roky, z Prahy se sem dostanu párkrát za rok a tohle byla rozhodně nejhorší káva, kterou jsem tu měla, i přes perfektní základní surovinu, kterou znám. Takže na školení baristů doporučuju rozhodně zapracovat, i když ve skrytu duše doufám, že slečna, která nás obsluhovala, u vás byla jen na záskok. Nechci planě kritizovat, Minor mám opravdu ráda, takže to prosím berte jako konstruktivní připomínku.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,

    slečna na záskok naštěstí nebyla a doufáme, že se stane stabilní oporou týmu. Ale byla a je nová a ještě se potřebuje hodně co učit. Bohužel došlo k obměně personálních sil a každý nováček je zpočátku nováček.

    Každopádně díky za informaci, bezpochyby na tom zapracujeme, aby se takové věci nestaly více. Zdravíme a přejeme pěkný den,

    Caffé MINOR

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji dobrý den, paní Žvýkačko,

    tak jsem si ještě pročetl tu Vaši recenzi. Na obhajobu sděluji, že slečna skutečně byla nová a to proto, že náhle odešel jiný člověk. Nestihli jsme ji ještě zaškolit, neboť hledat člověka proškoleného nebo přijmout neproškoleného a školit ho, to je věčné dilema.

    Takže nemusíte mít obavy, jsem přesvědčen, že pokud vyrazíte příště nebo v odpoledních hodinách, kdy je Specialista skutečně přítomen, bude Vaše hodnocení 1 - 1 - 1. Tímto Vás zdvořile žádám o změnu hodnocení nebo reparátu.

    Ještě bych chtěl poprosit. Nejsme úplně kavárna. Jsme kávová prodejna s občerstvením a s možností ochutnávek kávových a jiných a reprezentační prodejna kávy BAZZARA espresso pro Jižní Moravu. Díky za pochopení.

    Přeji příjemný Apríl a zdravím:-)

    _________________________________________

    OdpovědětVymazat

Středa

Středa
ro-zmazaná skupina Steiner, na své pravidelné středeční peńi