sobota 29. ledna 2011

Ze života kavárenského povaleče X: jak se v kavárně vydělává

Desátý příspěvek do pravidelné a oblíbené rubriky bude poslední v této řadě, protože tento koncept opouštím. Nelíbí se mi název. Je dlouhý. Ale brzy přijdu s něčím novým ve starém kabátě, nebo naopak.

Tímto zbytečným zdělením jsem vylekal a uklidnil čtenáře, čímž jsem připoutal jejich pozornost a mohu se věnovat přednášce na téma: jak se v kavárně vydělává. Samozřejmě, že dobrosrdečností. Protože jsme sběratelé rumů, nechceme si sbírku lakotit pro sebe a rádi se podělíme s bližními. Když bližní sbírku náležitě prozkoumají, obhlédnou a nasají její blahodárný vliv, rádi to náležitě ocení. Protože si i my vážíme znalectví našich hostů, rádi jim na oplátku představíme naši kávotéku, jako pozornost podniku. Hosté jsou mile překvapeni, jakou lahodnou kávu, jakou krásu ochutnali zdarma a odcházejí s hřejivým pocitem.

Tak takhle se v kavárně vydělává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Středa

Středa
ro-zmazaná skupina Steiner, na své pravidelné středeční peńi